Alumni / Absolvenţi/ Acte neridicate

FUNDAŢIA ALUMNI – Unversitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi

Fundaţia AlumniAbsolvenții Universității “Alexandru Ioan Cuza” din Iași reprezintă mult mai mult decat niște foști studenți. Pentru noi ei sunt ambasadorii Universității în țară și peste hotare, sunt o componentă foarte importantă pentru mediul academic ieșean, sunt oameni pe care Universitatea îi apreciază și îi respectă datorită potențialului și calităților de care dau dovadă.

Fundația Alumni a Universității “Alexandru Ioan Cuza” din Iași a fost constituită pe baza hotărârii Senatului Universității “Alexandru Ioan Cuza” din Iași în ședința din data de 23.10.2006 și își propune să dezvolte și să consolideze comunitatea puternică a absolvenților, să îi ajute și, la rândul ei, să le ceară ajutorul în atingerea obiectivelor sale.

Link-uri utile:

ACTE ORIGINALE NERIDICATE DE STUDENŢI SAU ABSOLVENŢI

Model de Cerere pentru eliberarea adeverintei pentru pensionare (în care să se specifice studiile la cursuri de zi)

Pentru eliberarea actelor de studii, absolventii, cand se prezinta la Biroul Acte de Studii sunt rugati sa prezinte si avizul CIPO pe care il obtin  ONLINE in urma completarii Chestionarului pentru absolventi http://www.uaic.ro/alumni/chestionar-pentru-abosolventi/.
Aviz DSSA – Departamentul de Servicii pentru Studenți și Absolvenți – (avizul se poate obține pe email, prin completarea online a chestionarului pentru absolvenți.Dacă browser-ul nu vă permite să accesați link-ul printr-un singur click, copiați adresa de mai jos în browser și completați chestionarul:http://tinyurl.com/absolventi-UAIC). După ce veți răspunde la toate întrebările chestionarului, veți primi avizul CIPO din DSSA direct pe adresa de email pe care o veți menționa la completarea chestionarului. Întrebările sunt însoțite și de explicații, pentru a vă ajuta să răspundeți cât mai ușor și mai repede.Dacă întâmpinați dificultăți de orice natură în completarea chestionarului pentru absolvenți, vă rugăm să ne contactați la numerele de telefon: 0232 20 1576 și 0232 20 1102 (int 2651) sau prin e-mail la adresa cipo@uaic.ro

Alumni – www.uaic.ro

Înscrie-te în Comunitatea Alumni – UAIC 

Fundaţia Alumni – Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi

Departamentul Acte de studii