Susţinere disertaţie


Ghid pentru tehnoredactarea lucrării de licență și a disertației


DISERTAŢIE – iulie 2023

Rezultatele susţinerii examenului de disertaţie (afişat: 06.07.2023)

Programarea susţinerii disertaţiei (afişat: 05.07.2023, ora 10)


Eliberarea adeverințelor pentru absolvenții care au susținut disertaţia in sesiunea iulie 2023

Adeverinţele de absolvent se eliberează începând cu data de 11 iulie 2023, orele 10.00-12.00 si 13.30-15.00, pe baza cărții de identitate şi a predării tabletei de către absolvenţii care au primit şi nu au returnat-o în stare bună de folosinţă.
Actele de studii (adeverința de absolvire a studiilor de master, diploma de bacalureat și foaia matricolă din liceu, diploma de licenţă, suplimentul la diploma de licenţă) pot fi ridicate de către titular sau de către persoana împuternicită prin procură notarială.
În cazul pierderii /distrugerii adeverinţei de absolvire/diplomei de studii/suplimentului la diplomă: informaţii găsiţi la link-ul http://history.uaic.ro/wp-content/uploads/2023/04/Regulament-licenta_disertatie_iun_iul_2023_sept_2023_febr_2024.pdf.

Adeverinţele de absolvent sunt valabile un an de zile.
Eliberarea diplomei de studii şi a suplimentului la diplomă: absolventii, se vor adresa Biroului Acte de Studii al Universităţii “Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi: www.uaic.ro – Birou acte studii sau vor trimite un email la adresa: dana.padurariu@uaic.ro.
Absolvenţii vor prezenta si avizul CIPO pe care il obtin ONLINE in urma completarii Chestionarului pentru absolventi http://www.uaic.ro/alumni/chestionar-pentru-abosolventi/.
Aviz DSSA – Departamentul de Servicii pentru Studenți și Absolvenți – (avizul se poate obține pe email, prin completarea online a chestionarului pentru absolvenți.Dacă browser-ul nu vă permite să accesați link-ul printr-un singur click, copiați adresa de mai jos în browser și completați chestionarul:http://tinyurl.com/absolventi-UAIC). După ce veți răspunde la toate întrebările chestionarului, veți primi avizul CIPO din DSSA direct pe adresa de email pe care o veți menționa la completarea chestionarului. Întrebările sunt însoțite și de explicații, pentru a vă ajuta să răspundeți cât mai ușor și mai repede.Dacă întâmpinați dificultăți de orice natură în completarea chestionarului pentru absolvenți, vă rugăm să ne contactați la numerele de telefon: 0232 20 1576 și 0232 20 1102 (int 2651) sau prin e-mail la adresa cipo@uaic.ro.
Absolvenţii care NU au susţinut disertaţia – eliberarea diplomelor/suplimentelor/foilor matricole originale din dosar, se pot elibera – la cerere – trimiţând un email la adresa: mihaela.dragomir@uaic.ro. Perioada de răspuns şi rezolvare este de aproximativ 4(zile) lucrătoare.


Apăsați butonul Refresh sau tasta F5 pentru actualizarea paginii