Invitație Școala de vară Comunicare strategică, Digitalizare și Securitate, ANIMV 18-20 septembrie 2024

05.08.2024
Invitație Școala de vară Comunicare strategică, Digitalizare și Securitate, ANIMV 18-20 septembrie 2024
Academia Națională de Informații „Mihai Viteazul” (ANIMV) are plăcerea de a vă invita la ediția a IV-a a Școlii de vară Comunicare Strategică, Digitalizare și Securitate organizată în perioada de sustenabilitate a Modulului Jean Monnet EUSEGOV (ANIMV), în parteneriat cu Modulul Jean Monnet Quo Vadis Europe? (UBB).Școala de vară propune trei zile de dezbateri, prelegeri, prezentări și discuții în domeniile studiilor de securitate și intelligence, și al comunicării strategice prin trei piloni principali: abordare interdisciplinară, deschidere către societatea civilă și metodologii de cercetare inovatoare. Prelegerile, dezbaterile și atelierele propuse vor fi moderate de profesori și cercetători din cadrul ANIMV, SNSPA și UBB.
Evenimentul se desfășoară în format fizic (în limba română), în perioada 18 – 20 septembrie 2024 (13.30 – 19.30), la sediul central al ANIMV (Sector I, Șoseaua Odăii, nr. 20-22), sub coordonarea Prof. univ. dr. Adrian-Liviu IVAN, CS. II. dr. Mihaela TEODOR și Lector univ. dr. Claudia IOV.
Ne adresăm studenților de la ciclurile de studii masterat și doctorat din domeniul studiilor de securitate și intelligence și al comunicării sau din domenii conexe (studii europene, relații internaționale, drept, economie etc.) din diverse centre universitare din țară. Participarea se poate realiza doar în format fizic, pentru audiere și / sau prezentare, și nu presupune plata unei taxe.
Așteptăm propunerile acestora de prezentare a rezultatelor cercetării individuale, până cel târziu la 25 august 2024, pe cele trei direcții propuse: comunicare strategică, transformare digitală și securitate, cu sublinierea metodologiilor de cercetare aplicate (formularul online de înscriere – https://docs.google.com/forms/d/1OntB1g_ax3QfOZltZSGe8288T44gibVjmvHZaTbpmUw/edit?pli=1).
Evenimentul fiind finanțat de Ministerul Educației prin programul pentru activități extracurriculare studențești, există posibilitatea acoperirii unei cote-parte din cheltuielile de transport și cazare pentru participanții din alte localități (vom oferi detalii prin email tuturor celor interesați – eusegov@animv.eu).
Prezentările susținute în cadrul Școlii de vară Comunicare Strategică, Digitalizare și Securitate pot fi trimise spre publicare, pe adresa de email rrsi@sri.ro, către Romanian Intelligence Studies Review, revistă științifică indexată în următoarele baze de date: ROAD, CEEOL, EBSCO, DRJI, ASCI, DOAJ și HeinOnline (https://animv.ro/en/revista-romana-de-studii-de-intelligence).
Deciziile de acceptare vor fi comunicate participanților prin email până la data de 5 septembrie 2024.

Atasat va trimitem apelul in format pdf cu rugamintea de a promova evenimentul in randul colegilor dumneavoastra.

Pentru detalii ne puteți contacta prin email pe adresa eusegov@animv.eu.

Cu stimă!

CS II dr. Mihaela Teodor

Coordonator Școala de vară CSDS

Formular de consimțământ privind participarea Școala de vară CSDS 2024

Prin participarea la eveniment sunteți de acord cu posibilitatea înregistrării video și/ sau audio a dezbaterilor și cu utilizarea înregistrărilor, doar de către echipa de cercetare, pentru redactarea ulterioară a rapoartelor cerute de Comisia Europeană și/ sau în scopuri de promovare a proiectului de cercetare.

Gestionarea, comunicarea și transferul datelor cu caracter personal ale tuturor subiecților participanți la acest studiu se realizează în conformitate cu dispozițiile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția datelor, incluse în Regulamentul General de Protecție a Datelor (GDPR) din 25 mai 2018 și în toate aspectele care nu sunt reglementate de regulamentele menționate, așa cum prevede Legea organică 3/2018 din 5 decembrie, Protecția datelor personale și garantarea drepturilor digitale. Astfel sunteți conștient de drepturile conferite de Regulamentul UE 679/2016: de acces, de rectificare, de ștergere (dreptul de a fi uitat), de limitarea prelucrării, de transferabilitate a datelor.

Find more like this: Anunțuri studenți, Doctorat, ID, Licență, Master