CONCURS pentru toti studentii beneficiari ai unui stagiu de studiu sau practica desfasurat in anul academic 2014-2015.

06.11.2015

Dragii nostrii studenti,

 

Va felicitam inca o data, atat pentru indrazneala de a imbratisa oportunitatea derularii unui stagiu de practica/studiu prin programul ERASMUS+, cat si pentru rezultatele frumoase  cu care ati revenit la UAIC la finalizarea stagiului.

Pentru a va multumi ca ati fost ambasadori ai universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi, Biroul Erasmus+ va invita sa participati la concursul cu premii intitulat Experienta mea Erasmus+ 2014-2015, care se va derula in perioada 06 noiembrie – 4 decembrie 2015.

 

Cine poate participa la concurs? (eligibilitate)

Toti studentii beneficiari ai unui stagiu de studiu sau practica desfasurat in anul academic 2014-2015.

 

În ce constă concursul?

Asteptam sa ne impartasiti experienta voastra Erasmus+ printr-un text de maximum o jumatate de pagina (impactul stagiului a nivel profesional si  personal), insotit de cateva fotografii reprezentative facute in timpul stagiului Erasmus+ .

 

Cum se face inscrierea?

Inscrierea la concurs se face exclusiv electronic, prin trimiterea pozelor si a impresiilor din stagiu la urmatoarele adrese de email:

petronela.spiridon@uaic.ro (pentru beneficiarii de stagii de practica) si

cerasela.jufa@uaic.ro (pentru beneficiarii de stagii de studiu).

 Perioada de inscriere : 06 – 15 noiembrie 2015.

 

Cum se desfasoara concursul?

Povestirile voastre (fotografiile insotite de descrierile aferente) vor fi prelucrate de Biroul Erasmus+ intr-un colaj individual, continand numele studentului si locul derularii stagiului.

Colajul va fi publicat pe paginile Facebook dedicate stagiilor de studiu si practica ERASMUS+ si vor fi incluse in expozitia de fotografie prezentatata in Sala Pasilor pierduti a Universitatii Alexandru Ioan Cuza.

La  selectarea celor mai frumoase povestiri se va tine cont de:

–         Numarul de like-uri primite, respectiv numarul de distribuiri pe paginile de facebook dedicate (https://www.facebook.com/Stagii-de-practica-Erasmus-507985726032209/,respectiv https://www.facebook.com/Stagii-de-studiu-Erasmus-442699822597989/)

–         Evaluarea si notarea facuta de Comisia de concurs (Coordonatorul institutional ERASMUS+, responsabilii cu stagii de studiu și practica din cadrul Biroului Ersmus+).

 

Perioada de desfasurare a concursului: 16 noiembrie– 03 decembrie 2015

(perioada de votare/like pe paginile Facebook si notarea din partea Comisiei)

 

Cand este premierea?

Pentru a felicita castigatorii concursului, va invitam pe toti la decernarea premiilor, in data de 04 decembrie 2015, in Aula Mihai Eminescu (corp A). Ora va fi anuntata ulterior.

Se vor acorda Premiul I, II, III si cate  5 mentiuni ( pentru fiecare tip de stagiu in parte).

 

Mult succes!

 

Find more like this: Anunțuri studenți, Doctorat, Licență, Master