O nouă etapă de selecție – START.EXE

18.02.2021
O nouă etapă de selecție – START.EXE
Vești bune la inceput de semestru – START.EXE deschide o nouă etapă de selecție!
Luând în calcul numeroasele solicitări de alăturare în proiectul Start experiență – START.EXE, venite din partea studenților UAIC, echipa de implementare a proiectului anunță deschiderea unei noi etape de selecție grup țintă.
Participanții vor fi studenți la ciclul de licență (anii II și III/IV) și studenți la ciclul master (anii I, II) de la facultățile: Biologie, Chimie, Drept, Economie și Administrarea Afacerilor, Fizică, Educație Fizică și Sport, Informatică, Filosofie și Științe Politice, Istorie, Geografie-Geologie, Matematică, Psihologie și Științe ale Educației.
Înscrierile vor avea loc în perioada 8-23 februarie.
Dosarele se vor depune electronic până la data de 23.02.2021 prin completarea formularului de înscriere și a documentelor care alcătuiesc dosarul de înscriere și transmiterea acestora pe e-mail, semnate olograf și scanate la adresa start.exe@uaic.ro, sau se vor depune fizic la Clădirea Universității de pe strada Lascăr Catargi nr. 54, la intrarea în sediu, unde va fi o cutie specială pentru depunerea dosarelor de candidatură.
Detalii despre conținutul dosarului de cadidatură și condițiile de eligibilitate pot fi consultate în Metodologia privind selecția membrilor grupului țintă la activitățile proiectului „Start experiență- START.EXE” (https://360.uaic.ro/…/Metodologie-Start.Exe_Etapa-II.pdf https://360.uaic.ro/wp-). Studenții interesați sunt rugați să consulte indicațiile pentru completarea documentelor (https://360.uaic.ro/…/130654_Indicatii-privind…).

Find more like this: Anunțuri studenți, ID, Licență, Master