PROGRAMARE ONLINE – SECRETARIAT

21.05.2020

PROGRAMARE ONLINE SECRETARIAT


Program de lucru cu publicul prin  EMAIL SAU TELEFONIC

Luni – Vineri, între orele 10.00 – 12.00


Programul De Lucru Faţă În  Faţă, Cu Publicul  (secretariatul Facultăţii, serviciul administrativ) SE SUSPENDĂ, comunicarea realizându-se prin  EMAIL SAU TELEFONIC.

Pentru situaţii deosebite activitatea de lucru cu publicul faţă în faţă se desfășoară NUMAI cu PROGRAMARE PREALABILĂ PE EMAIL CONFIRMATĂ DE SECRETARIAT, astfel:

  1. PROGRAMĂRILE se fac la adresele de email indicate mai jos iar mesajul trebuie să conţină informaţii detaliate: nume şi prenume (conform certificatului de naştere), anul de studii, specializarea, motivul solicitării programării).

Administrator şef facultate

Ioana Alexandrescu, istorie@uaic.ro – taxe, burse, cazare

Secretariat – adeverinţe, retrageri, titularizare, evaluări şi restanţe, examen finalizare studii: licenţă / disertaţie, gradul didactic I, gradul didactic II ş.a.

 

  1. După preluarea mesajului dvs. vom verifica solicitarea și vă trimitem un email cu ziua și ora la care sunteţi programat, precum și alte informaţii utile (dacă este cazul).

Activităţile didactice, inclusiv examenele din sesiunea ordinară și cea de restanţe, susţinerea lucrărilor de licenţă și disertaţie se vor desfășura online.

Find more like this: Anunțuri studenți, Doctorat, ID, Licență, Master, Prima Pagină