Europa medievală – examen 11 iunie 2020, ora 10 (Licenţă IF)

11.06.2020
Europa medievală – examen  – 11 iunie 2020, ora 10

Subiecte

  1. Realizați în maxim 3 pagini o comparație între Italia ostrogotă și cea longobardă, subliniind elementele comune, dar și diferențele.
  1. Care au fost schimbările din viața economică, religioasă, politică, mentală și culturală dintre secolele XI-XVI în Occidentul medieval, care anticipează lumea modernă de astăzi? Comentați, pe scurt, în maxim 3,5 pagini, două, trei dintre aceste schimbări, la alegere.

Din momentul afișării subiectelor (ora 10), studenții au trei ore pentru a redacta răspunsurile. Vă rugăm, încercați să scrieți subiectele pe pagini separate. Documentele cu răspunsurile vor fi primite de șefii de grupă de la anul 1, care le vor centraliza și, până la ora 13.30, le vor trimite către dl. profesor Rădvan si dl. profesor Platon (vă rugăm să vă încadrați in timp). Restanțierii din anii 2-3 vor trimite răspunsurile la ambele subiecte către dl. profesor Rădvan (radvan_laur@yahoo.com).

Documentele electronice/lucrările scrise de mână (fotografiate – pentru cei care nu au laptop) trebuie sa conțină numele complet al studentului, anul si grupa, altfel respectivele lucrări nu vor fi luate in considerare.

Succes!

Find more like this: Anunțuri studenți, Licență